ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس معمای هاشمیان در پرسپولیس| سرمربی یا سپر مدیرعامل؟ یزدانی در فینال تنیس صربستان باکیچ مجوز گرفت استقلال نه سرمربی دارد نه سرپرست| شرایط عجیب در بازی با تراکتور تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و آرسنال | اسلحه‌های مرگبار در اولدترافورد فاتح تریم جانشین یواخیم لو می‌شود؟ انزو کریولی، خرید جدید سپاهان از فرانسه آمد غیبت زاهدی مقابل کاشیما بازگشت مورایس به ایران درگیری لیدر‌های پرسپولیس با هواداران این تیم پیش‌بینی اوپتا از فصل جدید لیگ انگلیس | رقابت لیورپول و آرسنال برای قهرمانی و ناکامی‌های ادامه‌دار یونایتد پخش زنده بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آل کثیر در راه سیرجان؟ هوش مصنوعی در فوتبال ایران؛ هنوز درگیر «بی‌هوشی طبیعی» هستیم پخش زنده بازی بارسلونا و مایورکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین برنامه بازی‌های هفته اول لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | رونمایی از ترکیب‌های جدید
سرخط خبرها

ژستد: ازخودم ناراحتم| باید برای استقلال گل می‌زدم

  • کد خبر: ۸۸۷۲۶
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۱
ژستد: ازخودم ناراحتم| باید برای استقلال گل می‌زدم
نمایش ضعیف رودی ژستد در بازی با نساجی مازندران دلخوری هواداران استقلال را به دنبال داشته، اما این مهاجم فرانسوی برای دلداری تماشاگران تیمش درمصاحبه‌ای از خودش انتقاد کرده تا شاید التیامی بردرد هواداران آبی باشد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مهاجم فرانسوی استقلال در جریان بازی با نساجی عملکرد ضعیفی داشت و نتوانست دروازه حریف را باز کند. ژستد از بعد از بازی در گفت و گویی کوتاه از خودش انتقاد کرده تا شاید التیامی بر درد هوادارن آبی باشد. مهاجم فرانسوی استقلال می‌گوید: «به نظر من بازی بسیار سختی بود و شرایط سختی را در این بازی سپری کردیم. فکر می‌کنم ما باید این مسابقه را با پیروزی پشت سر می‌گذاشتیم.»

او با اشاره به گل نشدن موقعیت‌های استقلال در این دیدار گفت: «شانس‌هایی برای گلزنی در تقابل خود با تیم نساجی داشتیم که نتوانستیم از این فرصت‌ها به خوبی استفاده کنیم. من به خاطر این مساله و از موقعیت‌هایی که نتوانستیم استفاده کنیم ناراحت هستم.»

زستد فرانسوی در پاسخ به این پرسش که آیا از عملکرد خودش مقابل نساجی رضایت دارد، تاکید کرد: «بازی تیم ما برابر نساجی برای من بازی خوبی نبود، چون وظیفه مهاجم گلزنی است و من در این امر ناموفق بودم.»

حالا باید دید که اظهارات ژستد آیا خشم هوادارن از موقعیت سوزی این مهاجم را فروکش خواهد کرد یا خیر؟! مهاجم فرانسوی استقلال باید درباید که در باشگاه پرهواداری همچون استقلال فرصت آن چنانی ندارد و باید به سرعت در فاز گلزنی قرار بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->